Total Body Cavitació

“Una bona alternativa a la liposucció per poder eliminar la cel•lulitis localitzada”


 EN QUÈ CONSISTEIX LA CAVITACIÓ?

La cavitació es un tècnica realitzada amb ultrasons de baixa freqüència que desintegren la cel·lulitis localitzada. Aquests ultrasons s’apliquen amb un aparell sobre les zones que estan afectades per la cel·lulitis. A l’incidir en els fluids que porten els teixits de greix es creen unes bombolles d’aire que destrueixen les parets de la cèl·lula grassa, alliberant així el líquid (diglicèrids) que l’organisme expulsa a través del sistema limfàtic i l’orina.

La cavitació estètica no és un mètode per perdre pes. Aconsegueix eliminar l’acumulació de greix de zones localitzades que no pot eliminar-se mitjançant dietes o exercici, vol ser una alternativa real a la tècnica de liposucció quirúrgica, que en aquests moments requereix hospitalització.

One Swiss Engineering ha fabricat l’aparell “ALYCE SHBD”, que treballant a freqüències que oscil·len entre 36 i 41 KHz, provoquen el fenomen  físic anomenat cavitació sobre les cèl·lules grasses. La grassa queda materialment destruïda sense que en quedin afectats la resta de teixits, com ara petites artèries, venes, nervis,…

COM APLIQUEM AQUEST MÈTODE EN EL NOSTRE CENTRE D’ESTÈTICA MIKAR?

És un tractament reductor, reafirmant i remodelador del contorn corporal. La seva durada és de dos a tres mesos, on es posen a disposició del client tots els tractaments estètics, dietètics i d’aparatologia personalitzada.

Es realitza una sessió a la setmana, primerament amb  un diagnòstic dietètic, un anàlisis del greix i dues sessions per setmana amb l’esteticista.

L’èxit del tractament es basa en la selecció i combinació d’aquest conjunt de teràpies de manera absolutament personalitzada segons les necessitats i evolució del client:

 • Pressoteràpia.
 • Radiofreqüència Indiba.
 • Mètode Piroche.
 • Envoltures (gingebre, algues, fangs…).
 • Cellutec.

així com també la dieta, totalment adaptada a la persona, als seus gustos i a l’estil de vida.

COM POT AJUDAR LA PERSONA A QUE EL TRACTAMENT SIGUI MÉS EFECTTIU

Està demostrat que l’efectivitat del tractament està directament relacionat amb la ingesta d’aigua per part de la persona tractada. És per això que es recomana que durant les sessions de tratament es beguin 2 litres d’aigua al dia. Això facilita en gran mesura l’eliminació del líquid que queda desprès que s’hagi trencat la cèl.lula grassa.

També es important que es segueixin les instruccions que es donen des del Centre als nostres clients, ja que en el preu de les sessions s’inclouen també botes de presoteràpia i d’altres tractaments, que fan que l’eliminació d’aquesta grassa sigui del tot efectiva.

BENEFICIS

 • Permet eliminar el greix d’una manera precisa i localitzada.
 • Afavoreix l’eliminació de toxines.
 • Millora l’elasticitat de la pell
 • Reafirma el teixit
 • Millora la circulació.
 • És un tractament evolutiu, no agressiu.

El centre de estètica MIKAR et presenta una tècnica avalada per estudis clínics que demostren que és una alternativa real a la liposucció. La pell, després del tractament no queda flàccida ja que el ultrasons estimulen la regeneració cel·lular i fan un efecte reafirmant

Written by

Nam a diam ut lacus tincidunt mollis. Vivamus sed diam non leo euismod commodo id non risus. Proin non purus molestie odio tempor condimentum in sit amet sapien. Vestibulum ut aliquet erat. Aliquam justo tellus, vestibulum nec pellentesque quis, blandit at nunc. Donec lectus diam, varius in porta suscipit, luctus in orci. Donec in justo sit amet justo sollicitudin commodo sit amet ut urna. Nulla dictum lacinia justo, non elementum quam pulvinar eu.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message

AWSOM Powered