Depilació mèdica Làser

Una solució real a l’etern problema de la depilació.


INTRODUCCIÓ

El centre d’estètica Mikar utilitza làser d’alexandrita de pulsació llarga i d’alta energia que emet un suau feix de llum que travessa la pell fins al fol·licle pilós, on és absorbit. Especialment indicat per als tractaments de depilació per a tots els tipus de pèl i pell, tant per a homes com per a dones de totes les edats. Es pot utilitzar en zones àmplies del nostre cos, com l’esquena i les cames, o bé zones més reduïdes com aixelles, ingles, llavi.

Aquest procés utilitza làsers d’alta tecnologia per tractar suaument el pèl no desitjat i així posar fi al rutinari rasurat i depilació amb cera. L’energia làser es transforma en calor i destrueix el fol·licle pilós, i també els vasos que el nodreixen, sense afectar la pell que l’envolta.

El làser d’alexandrita penetra en el teixit 2’5 – 3’5 mm. És absorbit per la melanina perifol·licular i la tija. Els danys tèrmics són a les estructures clau: Bulb, tija i sistema vascular. El fol·licle segueix intacte però minimitzat.

A més, la pell és protegida durant el tractament amb l’anomenat Dynamic Cooling Device (DCD), un dispositiu de refrigeració que polvoritza criogen a la pell per refredar-ne les capes superiors, i així, gràcies a les propietats anestèsiques, és més còmode per als pacients.

D’aquesta manera, el treball selectiu del làser mèdic d’alexandrita protegeix la pell mentre elimina eficaçment els pèls. Poden ser necessàries de 5 a 10 sessions depenent de la zona a tractar i de les característiques de cada persona.

PREGUNTES FREQÜENTS

  • És definitiu?: Si, després de prendre les sessions corresponents indicades en funció de la zona, s’aconsegueix una reducció del pèl aproximada entre un 80% – 90%.
  • És dolorós?: La sensació de dolor és una cosa molt personal, però la majoria dels pacients afirmen que no és dolorós. És una mica molest, ja que el làser està en contacte amb els cabells per micro segons.
  • Per què es necessiten diverses sessions?: A cada sessió, el làser destrueix només els pèls que estan en creixement, per això és imprescindible fer diverses sessions a intervals regulars per poder arribar a tots els pèls, quan comencin a créixer i per això és necessari fer un manteniment de 1 o 2 sessions anuals, un cop finalitzat el tractament per arribar a aquests pèls que es troben en repòs durant anys.
  • Quantes sessions són necessàries?: El nombre de sessions que vostè necessitarà per resultats òptims i duradors dependrà de l’àrea a ser tractada, tipus de pell i cicle del seu creixement. El seu pèl creix en cicles i molts factors l’afecten.
  • Com és el Post-tractament?: El pacient pot reprendre les seves activitats habituals immediatament. Recomanem l’ús de filtres solars per alguns dies posteriors al procediment i en alguns casos cremes suavitzants acords al tipus de pell.

COM ÉS EL TRACTAMENT

Cal una visita preliminar per tal de consultar els diferents aspectes del seu cas e informar al pacient sobre el mètode.

S’aplicarà un gel fred sobre el qual s’emetrà el raig làser. La durada de cada sessió depèn de la zona a tractar, encara que en pocs minuts es cobreixen grans superfícies.

AVANTATGES

  • En molts casos s’aconsegueix una eliminació del pèl  a llarg termini o permanent.
  • No danya la pell
  • En els casos en que el pèl torna a créixer, aquest és molt més fi i feble
  • No requereix anestèsia

 

Informa’t sense compromís

Written by

Nam a diam ut lacus tincidunt mollis. Vivamus sed diam non leo euismod commodo id non risus. Proin non purus molestie odio tempor condimentum in sit amet sapien. Vestibulum ut aliquet erat. Aliquam justo tellus, vestibulum nec pellentesque quis, blandit at nunc. Donec lectus diam, varius in porta suscipit, luctus in orci. Donec in justo sit amet justo sollicitudin commodo sit amet ut urna. Nulla dictum lacinia justo, non elementum quam pulvinar eu.
AWSOM Powered