Linfodrenatge facial i corporal

La bellesa natural és l’expressió del plaer de viure, de la salut i l’equilibri interior de les persones.


És una cura natural que busca l’equilibri. Segons la medicina xinesa la vida és moviment i alternança entre el ying i el yang: d’una altra manera, la vida és “ritme”.

Les influències ambientals negatives, emocionals i l’estrès tenen un paper determinant sobre l’energia que circula en el cos.

Piroche Cosmétiques s’ha inspirat en la medicina tradicional xinesa. D’ella ha après com circula l’energia en el cos i quin és la millor manera per intervenir per tal de remoure els obstacles que impedeixen l’equilibri entre el yin i el yang. Per aquest motiu, la línia de cosmètics naturals ha de ser acompanyada per un eficient mètode de treball bioenergètic.

EL MÈTODE

Aquest tractament bioenergètic es base en tres funcions principals que són: DEPURAR, ESTIMULAR I REGENERAR, fusiona la saviesa oriental dels meridians energètics i del drenatge limfàtic.

El LYMPHODRAINER és un aparell de ventoses per al drenatge. El seu correcte ús afavoreix l’acceleració del moviment dels líquids, estimulant el metabolisme.

El massatge energètic del Linphodrainer  actua a través de les ventoses que permeten una mobilització de toxines, que són transportades a través de la circulació venosa i limfàtica per tal d’afavorir la seva eliminació utilitzant una combinació d’olis essencials 100% naturals, que actuen com a reguladors de les pròpies funcions de l’organisme, d’aquesta manera permeten personalitzar el tractament.

Mentre que amb el drenatge manual es treballa amb compressió, amb el LINFODRAINER treballem amb una acció alternada de depressió a compressió.

Els impulsos transmesos per l’aparell BEAUTISSIM ELECTRO-ESTIMULADOR a les terminacions nervioses i als teixits, estimulen les fibres musculars, que reaccionen amb delicades contraccions que es tradueixen en pressions al llarg del trajecte del meridià tendinós-muscular i del limfàtic.

QUAN APLIQUEM AQUEST TRACTAMENT

El sistema Piroche segueix un mètode per a cada tipus de dolències, problemes de pell i estètics. S’utilitzen productes a base d’argiles, algues i olis essencials, i a través dels punts d’energia permet personalitzar tots els tractaments. És ideal per a tractar problemes de cel·lulitis, retencions localitzades com cartutxeres, abdomen i modelador de cames i braços, també per a tractar problemes facials diversos com: flaccidesa, arrugues, pells apagades, estressades, coll i escot, etc.

És ideal per als tractaments d’aprimament, anticel·lulítics i també les contractures musculars i l’estrès.

EL DRENATGE LINFOENERGETIC ESTÈTIC CONTRIBUEIX A:

  • Augmentar les defenses de l’organisme.
  • Millorar el sistema limfàtic.
  • Produir un equilibri bioenergètic entre el ying i el yang.
  • Remoure i eliminar les toxines per via sanguínia i limfàtica.

 

Written by

Nam a diam ut lacus tincidunt mollis. Vivamus sed diam non leo euismod commodo id non risus. Proin non purus molestie odio tempor condimentum in sit amet sapien. Vestibulum ut aliquet erat. Aliquam justo tellus, vestibulum nec pellentesque quis, blandit at nunc. Donec lectus diam, varius in porta suscipit, luctus in orci. Donec in justo sit amet justo sollicitudin commodo sit amet ut urna. Nulla dictum lacinia justo, non elementum quam pulvinar eu.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message

AWSOM Powered