Massatge Kobido

El massatge Kobido es un “Lifting Natural” sense cirurgia, sense dolor i cicatrius. Apte per a tot tipus de pell.


El massatge Kobido és un tractament de rejoveniment facial, una combinació profunda de conceptes mèdics asiàtics tradicionals i de tècniques facials japoneses tradicionals del massatge.

Aquest massatge ajuda a rejovenir i reparar el teixit facial i prevé i redueix l’impacte del procés de l’envelliment, s’estimula el sistema nerviós, es millora la circulació de la sang i el flux limfàtic, reforçant i tonificant els músculs, i s’equilibra el flux de l’energia a la cara, ajudant a alliberar la tensió bloquejada en els músculs facials i del coll, aportant bellesa, salut i lluminositat.

A través d’aquest massatge japonès la pell rep estimulacions manuals per part de l’especialista, incorporant diferents olis essencials que aporten una suavitat a la pell.

En un tractament de massatge Kobido actuem sobre els diferents meridians de l’organisme (situats a nivell facial). Al moment d’aplicar un massatge Kobido s’activen diferents centres energètics en l’organisme (energia que es coneix amb el nom de Ki), és el que produeix un efecte lífting natural i proporciona una bellesa radiant.

Aquest massatge és diferent de qualsevol altre massatge facial. La majoria dels mètodes utilitzats a Occident només treballen la superfície de la cara per relaxar i restaurar els teixits fins. El massatge facial japonès es centra en la condició de la pell, els músculs subcutanis i el Chi o l’energia vital. El propòsit d’aquest massatge és treballar de manera específica i precisa amb els meridians facials i punts de acupressió per assolir un equilibri en tota la pell del rostre i els músculs facials.

El massatge Kobido és un tractament molt estimulant, d’aplicació subtil, ràpida, rítmica, mobilitza i provoca la segregació de les glàndules sebàcies i activa la circulació sanguínia.

Kobido, és un massatge facial que combina tres grups de tècniques:

 • Massatge que actua en profunditat en el teixit facial, atorgant finor i “llisor” a la pell. LIFTING NATURAL.
 • Drenatge limfàtic d’ “arrossegament” per netejar totes les toxines mobilitzades.
 • Shiatsu, tractament de tots els punts energètics dels meridians facials, aportant equilibri i relaxació.

Els beneficis del Kobido són diversos, des de la prevenció dels símptomes de l’envelliment, degeneració de la pell, arrugues i taques, fins a l’alliberament de l’energia i tensió en els músculs facials i del coll, a més del propi plaer d’experimentar.

Els seus beneficis són:

 • Prevé i redueix les arrugues.
 • Redueix les taques d’envelliment.
 • Millora la hidratació i regenera els teixits.
 • Aporta gran lluminositat al rostre.
 • Millora la circulació sanguínia.
 • Ajuda a eliminar toxines.
 • Millora la musculatura facial, física i energètica.
 • Estimula la producció de col·lagen i elastina.
 • Accelera la renovació cel·lular.
 • Allibera la cara i el coll de tensions musculars.
 • Els signes d’estrès desapareixen.

Un “Lifting Natural” sense cirurgia, sense dolor i cicatrius. Apte per a tot tipus de pell. Adequat tant per a homes com dones.

 

Written by

Nam a diam ut lacus tincidunt mollis. Vivamus sed diam non leo euismod commodo id non risus. Proin non purus molestie odio tempor condimentum in sit amet sapien. Vestibulum ut aliquet erat. Aliquam justo tellus, vestibulum nec pellentesque quis, blandit at nunc. Donec lectus diam, varius in porta suscipit, luctus in orci. Donec in justo sit amet justo sollicitudin commodo sit amet ut urna. Nulla dictum lacinia justo, non elementum quam pulvinar eu.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message

AWSOM Powered