Circulació i cames cansades

pies cansados300X200

La majoria de dones pateix de cames cansades, aquest símptoma que es caracteritza en moltes ocasions per sentir una gran pesadesa a les cames i un gran cansament, es pot deure a molts factors, i seran aquests els que determinaran el tractament concret a seguir.

La retenció de líquids i les toxines són la conseqüència d’un anormal procés circulatori, alguns dels factors que intervenen són: fragilitat capil·lar genètica, sistema limfàtic lent, mala alimentació, males postures, vida sedentària,menopausa,…

 

Disposem de diferents tipus de tractaments:

  • DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL (DLM) : És una tècnica de moviments lents i rítmics que aconsegueixen depurar el sistema limfàtic, ajuda a reforçar el sistema defensiu i a expulsar toxines. S’aconsella en persones  embarassades, retenció de líquids, cel·lulitis i cames cansades. També recomanat en tractaments post-part. Té un efecte sedant i relaxant.
  • PRESSOTERÀPIA:  Aquest tractament s’aplica a través d’unes botes que recobreixen les extremitats inferiors, glutis i abdomen, mitjançant una pressió ascendent que estimula el sistema circulatori. Millora la circulació sanguínia, ajuda a eliminar toxines i residus dels teixits, augmenta la circulació limfàtica. És molt relaxant.
  • CRIOTERÀPIA  (BODY WRAP): Aquest tractament és un tipus d’embenat especial per a les cames cansades i pesades. La combinació dels olis essencials o bioaromes amb propietats drenants i tonificants, juntament amb l’acció moderada de l’embenat, afavoreix l’acció vasoconstructora. Es finalitza amb un drenatge limfàtic manual (DLM) aportant una gran sensació de frescor i alleujament.
  • CELLUTEC: El sistema de teràpia de massatge CELLUTEC G5 utilitza tres formes de tractament de vibració giratòria i percussió simultàniament. La seva acció patentada de recorregut multi-direccional està indicada en tractaments corporals estètics i terapèutics. El CELLUTEC G5 modela la pell i el cos amb diferents capçals, estimula i nodreix la pell i teixits per aconseguir una figura amb línies fermes i elegants, a més: Millora la circulació, disminueix la inflamació en les articulacions, millora el estat de relaxació i el son, alleuja el dolor i la rigidesa muscular, redueix la inflamació després d’una lesió i promou l’eliminació de toxines.

 

 

AWSOM Powered