Exfoliació e Hidratació corporal

exfoliacion300X200

La nostra pell és reflex de la bellesa i salut, es renova de manera automàtica cada pocs dies, això seria l’ideal, si no fos per la contaminació, una exposició indeguda al sol, el vent,… de la qual som principals responsables.

L’exfoliació o peeling és el mètode més eficaç per poder arrossegar  les cèl·lules mortes de la epidermis, mantenint l’equilibri del seu PH natural.  Aquest procés aconsegueix que la pell quedi lliure d’impureses ajudant a que s’oxigeni i es regeneri. El resultat és immediat, la pell es mostra neta, renovada i molt suau al tacte.

 Disposem de diferents tipus de peelings corporals:

  • PEELING GAIMAR: Exfoliació profunda de la pell amb fang fòssil del Mar Mort. Té una extraordinària riquesa de minerals i oligoelements que revitalitzen la pell. Té una acció antisèptica i descongestiva. El tractament finalitza amb un massatge manual.
  •  PEELING DE PAPAYA: Exfoliació amb acció mecànica i enzimàtica que elimina cèl·lules mortes e impureses. Hidrata la pell deixant-la suau i sedosa. El seu alt contingut en sucre de canya, olis de jojoba, alvocat, tè verd, pomelo i menta, que fan que aquest exòtic peeling també estimuli la circulació. El tractament finalitza amb un massatge manual amb la crema renovadora glycofruit.
  • PEELING A LA SAL DE L’HIMALAYA: Aquesta exfoliació està molt indicada per a pells seques i deshidratades, a la vegada sent un tractament d’spa que transmet un oasis de benestar per alliberar tensions i recuperar energia. És un tractament diferent dels peelings convencionals, a base de partícules de sal i oli d’alvocat calent, que en contacte amb la pell fa que es fonguin els cristalls de la sal i es produeixi una emulsió que juntament amb el massatge aporta molta hidratació a la pell, donant-li la nutrició i suavitat que necessita, i aportant-li una textura sedosa.
  • PEELING DERMIC : És una exfoliació amb base sabonosa i micropartícules exfoliants marines, que neteja la pell amb profunditat i alhora elimina les cèl·lules mortes, mantenint la humitat de la pell i respectant el seu PH natural.

 
I molts més….

AWSOM Powered