Tractament de mans o Manicura

manicura300x200

Les mans juguen un paper important i les ungles reflexen el nostre estat de salut, personalitat e higiene personal. La manicura ajuda a millorar la seva aparença, aportant hidratació i suavitat. Les mans requereixen tractaments complets de la mateixa intensitat i efectivitat que els altres tipus de tractaments.

 

 

 

Un tipus de manicura per cada moment, per cada persona:

  • Manicura normal: Consisteix en llimar i donar forma a les ungles, en fer una exfoliació i finalment fent un massatge relaxant a mans i braços amb productes específics per a prevenir l’envelliment , acabant amb un esmaltat.
  • Manicura francesa: Aquest estil escollit bàsicament per la seva simplicitat, per multitud de dones, dóna a les ungles un aspecte natural i polit. Es caracteritza pel natural rosa de base i les puntes blanques, és a dir una cosa molt semblant a la ungla natural.
  •  Manicura Spa amb parafina: Tractament molt hidratant i nutritiu, consta d’un peeling, massatge i mascareta hidratant o parafina.
  •  Manicura amb esmaltat semi-permanent: Aquest esmaltat té l’avantatge que ens permet gaudir d’unes ungles brillants i perfectes durant dues setmanes.
  • Manicura exprés: Tractament de mans tan sols en 30 minuts i no per això menys completa
AWSOM Powered