Massatges terapèutics

massatges300X200

La musculatura de la zona superior de l’esquena pateix les conseqüències del ritme de vida actual. El que comença com unes simples tensions, si no es tracten poden arribar a provocar dolor fort o dolències cròniques.

Els nervis, la tensió, l’estrès i a vegades la falta d’exercici físic poden acabar tensant tota la zona de cervicals, coll, espatlles, etc. creant aquest tipus de dolències que impossibiliten a qui les pateix.

 

 

El centre de estètica Mikar ofereix als seus clients el seguents tipus de massatges:

  •  QUIROMASSATGE: És una tècnica de massatge manual que actua a nivell muscular i aporta molts beneficis a la pell. Activa la circulació i tonifica la pell, aconseguint alleujar les contractures i relaxar la zona tractada.Està molt indicat per mitigar o calmar el dolor o fins i tot per tractar problemes de cervicals, lumbars, esquena en general, cames… o bé tan sols per a mantenir un estat òptim de la salut.
  •  INDIBA RECUPERADOR TERAPÈUTIC: És un tractament aplicat a través d’aparatologia. Es treballa la zona contracturada o amb molèsties, a través d’uns electrodes i una crema conductora adequada.És un tractament molt efectiu per tractar diverses zones del cos, com ara l’esquena, les lumbars, els braços… gràcies al seu efecte antiinflamatori. Aquest tractament proporciona els següents beneficis:
    • Activa el flux sanguini de la zona
    • Oxigena el teixit congestionat

    Està molt indicat per: dolor lumbar, dolor cervical i molèsties pre-menstruals.

  • REFLEXOLOGIA PODAL: Es basa en el treball de punts específics de la planta del peu que guarden relació amb les diferents parts i òrgans del cos. Mitjançant el massatge manual s’estimula el cos perquè realitzi el seu propi procés de curació, relaxant els impulsos nerviosos, energètics i la circulació sanguínia.Beneficia tan a petits com a grans, ajudant a conservar i millorar l’estat de salut.
AWSOM Powered