Teràpies de benestar

terapiesB300X200

Aquests tractaments busquen la fusió i l’equilibri entre el cos, la ment i l’esperit. Aporten múltiples sensacions a l’organisme, entre elles, una profunda relaxació, un equilibri de l’energia, l’alliberació de les tensions acumulades, un augment de la regeneració cel·lular i alhora revitalitzen la pell, la musculatura i calmen el sistema nerviós.

Aquest tipus de teràpies s’acompanyen de complements com ara olis calents, espelmes, encens, essències, aromateràpia…etc. aconseguint que siguin d’allò més agradables per a la persona. Es recomanen per a tot tipus de persones, especialment les que pateixen insomni i fatiga. <B>

Les teràpies de benestar són una fórmula molt eficaç d’alimentar, relaxar i reconfortar l’ésser humà. Ideal per a regalar-nos uns instants de desconnexió i poder alleujar les tensions de la vida quotidiana.

  • TERÀPIA GEOTERMAL: Tractament amb pedres volcàniques calentes i olis essencials amb el qual es gaudeix d’un seguit de sensacions que ajudaran a trobar l’equilibri  físic i emocional. La calor de les pedres incrementa el reg sanguini i produeix una vasodilatació a nivell muscular que provoca la disminució de les tensions, a la vegada activen el metabolisme cel·lular i juntament amb els olis, la música, l’ambientació i el massatge actuen sobre l’estrès i fan que aconseguim un temps d’autoestima. Es produeix un efecte calmant sobre el sistema nerviós. Deixar-se endur per la sensació del tacte de les pedres en contacte amb la nostra pell és del tot satisfactori.
  • TERÀPIA ANTI-ESTRÈS: Massatge complet amb la combinació personalitzada d’olis d’aromateràpia 100% purs com ara: lavanda, taronja, gerani, llimona, bergamota, etc… que potencien la relaxació i descongestió del cos. Aquest tractament ajuda a combatre els símptomes de l’estrès, absorbir les angoixes i les tensions acumulades. Ajuda a que la persona rebi l’energia necessària per a poder combatre l’esgotament i l’apatia.
  • TERÀPIA THAI AMB PINDES: A l’inici del tractament es fa una activació superficial amb Kryia o alcohol de timó que prepara el teixit per una millor penetració dels productes aplicats posteriorment. És un tractament basat principalment amb una exfoliació a sal de l’Himalaya per oxigenar i tonificar la pell seguit d’un massatge amb moviments específics i relaxants amb olis calents, a escollir, segons les necessitats de la persona en aquest determinat moment, depenent també del tipus de pell, sensacions de la persona, constitució física… etc, seguit d’un massatge combinat enèrgic i a la vegada drenant amb pindes corporals calents, també anomenats “saquets del benestar” (que són uns saquets calents de roba que contenen un micronitzat de plantes i llavors d’arròs) aconseguint desbloquejar, activar i relaxar totalment i el cos i la ment.
  • TRACTAMENT XOCOLATERÀPIA: Aquest tractament consisteix en una exfoliació profunda amb papaia per eliminar les cèl·lules mortes de tot el cos, seguit de l’aplicació d’un embolcall autocalentable amb Cacau i Guaranà, d’efecte molt relaxant, nutritiu, antioxidant i modelant. Es finalitza amb un massatge neuro-sedant amb mel de xocolata. Aporta una sensació de benestar i ajuda a prevenir l’envelliment de la pell.
AWSOM Powered