Arrugues i flaccidesa

arrugues300x200

Amb el pas del temps, a mida que anem envellint, la pell perd elasticitat, i fibres com el col•lagen i l’elastina es debiliten donant lloc a l’aparició de les arrugues i la flaccidesa.

La pell mostra un recobriment natural que actua com a barrera i transmet a través del seu aspecte  l’estat en que ens trobem. Reacciona davant situacions límit com l’estrès, baixant les defenses i les seves reserves d’humitat, mostrant-se fatigada i apagada.

Els tractaments Mikar es poden realitzar amb procediments manuals o combinats amb aparatologia, i sempre, personalitzats per cada persona i tipus de pell.

  • MASSATGE KOBIDO: És un tractament completament manual que remou totes les toxines del rostre, repara el teixit, aporta lluminositat i redueix el procés d’envelliment de la pell. Aquesta acció és deu a la combinació de tècniques de massatge, drenatge i shiatsu. S’alliberen tensions en els músculs facials, del coll i del cap, a part de la bona sensació al experimentar-ho.
   Pot aplicar-se a qualsevol edat i el nombre de sessions depèn del problema en concret.
  • FACE CARE BIOENERGÈTIC (MÈTODE PIROCHE): El Face Care no és un tractament estètic convencional, està inspirat en la medicina tradicional xinesa. És un tractament específic per a fer front a qualsevol problema de la zona facial, del coll, de l’escot i els punts d’acupuntura permeten fer-lo de manera molt més personalitzada.El tractament comença amb un desbloqueig de les vàlvules de l’esquena amb Linphodrainer, per aconseguir l’equilibri del ying i el yang. Amb olis essencials 100% junt amb el drenatge de les ventoses, treballem els meridians corresponents segons el problema a tractar. Té un efecte ANTIOXIDANT, EQUILIBRANT, REAFIRMANT I RELAXANT.
   Es recomana per a tot tipus de pell i edat, i es pot realitzar durant tot l’any, principalment abans i després de cada estació. És visible el resultat amb una sola sessió.
  •  RADIOFREQÜÈNCIA REGENERATIVA (INDIBA): És un tractament que es basa en l’estimulació i la regeneració de la pell, de manera relaxant i agradable. El seu efecte vasodilator, produeix una activació de la circulació de la sang a la zona, ajuda a revitalitzar les cèl·lules de la dermis, els resultats son visibles des de les primeres sessions. La pell tractada emet salut.
   • Hidrata amb profunditat
   • Augmenta les defenses de la pell
   • Oxigena la pell
   • Repara i afina la pell deprés de un acne
   • Regenera i afina els porus
   • Aporta lluminositat
   • Redueix les arrugues i les línies d’expressió
   • Efecte lifting

   Els resultats són visibles des de les primeres sessions. Pot aplicar-se a qualsevol edat i el nombre de sessions depèn del problema en concret.

  • SEA CREATION: Tractament innovador provinent de les profunditats més verges de la badia del mar de Guayama, un secret del fons marí. En una sola sessió s’aconsegueix un resultat espectacular, la pell llueix un aspecte suau i sedós, es mostra molt més hidratada, es corregeix la flaccidesa i els signes d’expressió.La gran efectivitat d’aquest tractament deriva de la combinació d’un microorganisme anomenat Thermophilus, juntament amb un còctel exquisit de proteïnes de perla i seda marina i la realització d’un massatge relaxant amb conxes tigre.
   Es recomana per a pells madures i exigents.
  • TRACTAMENT CEL.LULAR ULTRAVITAL: En funció de l’edat, les necessitats de la pell canvien i l’activitat cel·lular es fa més lenta. Aquest tractament retorna a la pell la seva flexibilitat i suavitat. L’alt percentatge de cèl·lules actives afavoreix la renovació cel·lular. Recomanat a pells que mostren signes d’envelliment, pells àtones i apagades, indicat en persones fumadores que solen presentar una pell amb falta d’oxigen i així reactivar el seu to fent que es vegi molt més lluminosa.
   • Efecte reafirmant i tonificant
   • Estimula l’activitat cel·lular
   • Manté la hidratació de la pell
   • Suavitza els signes visibles de l’envelliment
   • Estimula les defenses naturals de la pell

   Es recomana com a cura intensiva puntual per a fer 2 – 3 vegades l’any segons l’edat de cada persona.

  • VEL DE COL·LÀGEN:  Amb el pas dels anys comença a disminuir la fabricació de col·lagen i elastina a la nostra pell, i per tal de frenar aquests efectes contem amb aquest tractament de fibres pures de col·lagen marí 100% que ens ajuda a retardar l’envelliment i mantenir la pell hidratada . (Estimula la síntesi de col·lagen i àcid hialurònic).
   S’aconsella fins i tot en les pells més sensibles o les que han estat danyades pel sol. Es recomanen de tres a sis sessions.
  • TRACTAMENT HSR DE LUXE BABOR: Revolucionari tractament que allarga el cicle vital de les cèl·lules i alenteix de forma significativa l’envelliment cutani, activant la formació de fibres de col·lagen i elastina. El massatge que apliquem en aquest tractament està basat en la tècniques del massatge japonès Kobido.
   Indicat per a pells amb arrugues i pèrdua d’elasticitat. Pells sotmeses a càrregues, estrès i que necessiten protecció.
  • TRACTAMENT MULTIVITAMÍNIC: Les vitamines A, C i E són fonamentals per l’equilibri de la pell. Aquest tractament aporta la nutrició i l’energia necessària per a la pell. La recupera de l’estrès, els canvis hormonals o els primers símptomes de l’envelliment, restaurant la seva funció de barrera davant els agents externs. Regula els processos d’hiperpigmentació i repara el danys produïts per la radiació solar.Indicat per a les pells deshidratades, apagades, amb taques o bé amb arrugues d’expressió. També per a les més sensibles o joves.
   És recomanable realitzar-lo durant els mesos d’hivern o després de l’estiu.
AWSOM Powered