Pells sensibles

pielsensible300x200

És un tipus de pell que es caracteritza perquè s’irrita amb facilitat,  reacciona als canvis de temperatura, al sol, a l’estrès,…  i és una pell molt reactiva davant estímuls interns i externs.

Podem saber si tenim una pell sensible perquè es una pell fina i  delicada, és propensa a presentar dèficit de greixos i a deshidratar-se, els seus vasos sanguinis són més reactius i això genera moltes vermellors i petites ruptures capil·lars, poden tenir taques o èczemes i l’aparició prematura d’arrugues i envelliment cutani.

Quan es cuida el cutis amb tractaments adequats es milloren les seves defenses i es manté la humitat de la pell, Mikar estètica ofereix els següents tractaments en funció del tipus de pell:

  • Tractament neurocel·lular Dr. Babor: Indicada en pells extremadament sensibles, reactives o irritades. Activa les defenses de la pell.
  •  Baborganic: Indicada per a pells amb tendència a irritar- se, que no toleren cap cosmètic. Natural, 100% ecològica i sense perfums.
  •  Calming Sensitive: Indicada per a pells sensibles que necessiten protegir-se de les agressions externes. Proporciona un efecte relaxant i calmant.

 

AWSOM Powered