Tractament Pre Part i Post Part

embarazada300x200

Ser mare és una de les millors experiències que pot viure una dona al llarg de la seva vida.

L’embaràs produeix un canvi en el cos de la dona, tant en el procés de pre part on el cos agafa volum, com en el procés de post part quan el cos torna al seu estat normal.

Els tractaments que realitzem, ajuden a les mares en aquests processos de canvi:

 

 

 

  • TRACTAMENT PRE-PART:  Degut als canvis que es produeixen durant l’embaràs, l’augment de pes, la retenció de líquids, les possibles formacions d’estries, etc.  El massatge o Drenatge Limfàtic Manual  (DLM) durant aquests mesos és molt beneficiós, proporcionant un estat de benestar, ajudant a reduir el cansament, la fatiga i la pesadesa de les cames. Amb aquest tractament s’activa la circulació venosa i limfàtica i així ajudem a que el post-part sigui més efectiu.

 

  •  TRACTAMENT POST-PART: Després del part el cos de la mare és diferent, hi han hagut canvis hormonals i té la necessitat de retrobar-se amb ell. Depenent si la mare està  en període de lactància o no, farem un estudi per establir quin serà el millor tractament o quina combinació farem dels tractaments més adients per aconseguir un bon resultat. Els tractaments que solem utilitzar per a modelar i reafirmar són entre altres: la radiofreqüència, el linfodrenatge, les envoltures, la electrolipòlisis (…) i també complementar-ho amb una visita a la dietista.

 

AWSOM Powered