Depilacions

Tria la Millor Depilació: Cera o  Làser al Centre d’Estètica Mikar

A Mikar, et brindem diverses opcions de depilació perquè triïs la que millor s’ajusti a les teves necessitats i preferències:

Depilació amb Cera

Amb anys d’experiència, els nostres experts en estètica realitzen depilacions amb cera amb dedicació i precisió. Ens centrem en assegurar que el resultat sigui una pell suau i sedosa, utilitzant temps suficient per assegurar una depilació eficaç.

Utilitzem dos tipus de cera:

  • Cera Calenta: De baixa fusió, aporta resultats excel·lents fins i tot en pèls més difícils. La depilació es completa amb una crema específica i massatge per restablir l’equilibri de la pell.
  • Cera Tèbia: Utilitzem un “roll-on” d’un sol ús per garantir higiene i comoditat. Aquest mètode és perfecte per a zones àmplies i es complementa amb cera calenta en zones més complexes, assegurant una depilació efectiva.

Depilació Làser

Adreçat a tots els tipus de pell i pèl, el nostre centre utilitza aquest mètode per a la depilació de diferents zones del cos. És adequat per a tots, des de dones fins a homes, i es pot aplicar en zones amples com cames o àrees reduïdes com aixelles o engonals. Aquest mètode aporta diversos avantatges:

– Aconsegueix eliminació de pèl a llarg termini o permanent.

– No danya la pell.

– El pèl que torna a créixer és més fi i feble.

– No requereix anestèsia.