Facials

Descobreix l’essència de la cura facial a Mikar, on els nostres tractaments innovadors et guiaran cap a una pell radiant i saludable. Des de neteges profundes fins a teràpies d’hidratació intensa, cada sessió està dissenyada per realçar la teva bellesa natural i revitalitzar la teva pell. Deixa’t mimar pels nostres experts i experimenta una transformació facial que et farà brillar des de dins fins a fora.

Arrugues i flaccidesa

Amb el pas del temps, a mesura que avancem en edat, la pell perd la seva característica elasticitat i les fibres essencials com el col·lagen i l’elastina es debiliten progressivament.

Contorn de Ulls

Els ulls, amb la seva expressivitat única, revelen els nostres sentiments i experiències. Malauradament, també són els primers a reflectir els senyals del temps, mostrant rastres de fatiga, insomni i estrès.

Higiene Facial

Aquests procediments de higiene facial, tot i ser delicats i no agressius, tenen l’objectiu de realçar la qualitat de la pell.

Pells sensibles

La pell sensible es distingeix per la seva tendència a irritar-se amb facilitat, reaccionant davant canvis de temperatura, exposició solar i factors com l’estrès.