Depilacions

depilar300X200

Existeixen varis mètodes de depilació, nosaltres t’oferim:

  • Cera ( Tèbia i Calenta)
  • Làser

Consulta per saber quina d’aquestes és la més apropiada per a tu, segons el teu tipus de pell i pèl.

 

Depilació amb cera

Al centre d’estètica Mikar portem molts anys depilant amb cera a molts dels nostres clients. Les nostres esteticistes són experts en la depilació i aconsegueixen una pell suau i sedosa amb una depilació eficient.

Nosaltres no creiem en les depilacions de 10 minuts, ens agrada dedicar-li a la clienta el temps necessari perquè no quedi res de pèl a la zona depilada.

Els tipus de cera que utilitzen son:

  • CERA CALENTA: La cera calenta que utilitzem és de baixa fusió, aconsegueix els millors resultats fins i tot amb el pèl més difícil. S’aconsegueix recuperar el PH de la pell amb una crema, espuma o biològic específic que junt amb un massatge deixa la pell suau i sedosa.
  • CERA TÈBIA: El “roll-on” d’un sol ús de cera tèbia ens permet utilitzar cera nova amb cada client i obtenir una depilació més agradable gràcies a la menor temperatura. A vegades utilitzem la cera tèbia per zones àmplies com les cames i la cera calenta en zones més complicades on el pèl és més difícil de depilar, obtenint un bon equilibri entre comoditat i efectivitat en la depilació.

Depilació Làser

El centre d’estètica Mikar utilitza el tipus làser ND-Yag especialment indicat per als tractaments de depilació per a tots els tipus de pèl i pell , tant per a homes com per a dones de totes les edats. Es pot utilitzar en zones àmplies del nostre cos, com l’esquena i les cames, o bé zones més reduïdes com aixelles, ingles, llavi.

La depilació làser és un mètode que permet l’eliminació del pèl corporal no desitjat. Aquest procés utilitza làsers d’alta tecnologia per tractar suaument el pèl no desitjat i així posar fi al rutinari rasurat i depilació amb cera.

AVANTATGES

  • En molts casos s’aconsegueix una eliminació del pèl a llarg termini o permanent.
  • No danya la pell
  • En els casos en que el pèl torna a créixer, aquest és molt més fi i feble
  • No requereix anestèsia

 

AWSOM Powered