Test Kinesiològic
El Test Kinesiològic et permetrà conèixer quins aliments son mes beneficiosos i perjudicials pel teu organisme.
Alguns dels símptomes més freqüents amb què es manifesten les disfuncions del sistema digestiu són l’acidesa estomacal, inflor abdominal, gasos, estrenyiment, diarrea, migranyes,… i una de les causes més freqüents prové de la nostra alimentació.
El terme intolerància alimentària es confon moltes vegades amb el d’al·lèrgia alimentària i no obstant això són coses molt diferents.
- Les al·lèrgies alimentàries són un problema de salut important. Els individus amb al·lèrgia a aliments presenten símptomes, pel fet que l’organisme ha desenvolupat anticossos contra alguna proteïna present en els aliments. El diagnòstic d’una possible al·lèrgia alimentària es fa per tant, mitjançant anàlisi de sang i tests cutanis amb l’ús de dietes d’eliminació o mitjançant proves de provocació oral.
- Les Intoleràncies alimentàries són un grup de reaccions adverses als aliments en les que no està involucrat el sistema immunitari. La causa principal és el dèficit d’algun enzim que impedeix metabolitzar correctament algunes de les substàncies presents en els aliments. La més freqüent és la intolerància a la lactosa, la hipersensibilitat als sulfits (additius usats com conservants en la indústria alimentària) o en l’anomenada “sensibilitat al gluten no celíaca”.
Per diagnosticar una intolerància alimentària hi ha diversos procediments, un d’ells és la Kinesiologia Holística.
La kinesiologia és una teràpia energètica que interpreta la resposta dels músculs, mitjançant el Test Kinesiològic, per detectar desequilibris en l’organisme, i prevenir trastorns o corregir-los, amb les recomanacions més adequades per a cada usuari.
El test consisteix en l’aplicació de diferents estímuls, com ara els aliments, sobre punts específics del nostre organisme, i observant les reaccions o desequilibris que aquests produeixen, és possible detectar l’existència d’una intolerància cap a l’aliment que ha provocat aquesta reacció.